AVTOR

Christina Lauren

CHRISTINA LAUREN je psevdonim dveh najboljših prijateljic, ki že dolga leta skupaj ustvarjata, Christine Hobbs in Lauren Billings. Njune knjige se redno uvrščajo na lestvice New York Timesa, USA TODAY, prevedene pa so v več kot 30 jezikov. Pišeta tako mladinske kot romane za odrasle, pri nas pa ju poznamo predvsem po seriji Prelepi prasec.

Lauren Billings (vsi jo kličejo Lo) ima doktorat iz nevroznanosti in je vse dneve preživela v beli halji in z zaščitnimi očali v laboratoriju ter opravljala monotone raziskave, preden je pisanje postalo njeno delo za poln delovni čas. Je mama dveh malčkov in žena znanstvenika, čigar hobija sta gorsko kolesarstvo in varjenje piva. Lo obožuje romane za mlade odrasle in romance.

Christina Hobbs (Lo ji vedno reče PQ) je delala kot šolska svetovalka in je bila ves čas obkrožena z najstniki. Zdaj dneve preživlja za mizo, kjer piše ali gleda videospote skupine BTS. Z možem in hčerko živi v Utahu v ZDA in se zaveda, kako srečna je, da lahko piše knjige v sodelovanju z najboljšo prijateljico. Ni je sram priznati, da obožuje fantovske skupine in blišč.

Vse knjige avtorja
To top